Ga naar inhoud

Verwijder uw informatie

Vraag aan dat een resultaat uit DeepSearch wordt verwijderd.

Bijgewerkt augustus 2026

Eén verwijderingsroute

Gebruik Verwijder mijn info voor een DeepSearch-pagina over een persoon of telefoonnummer. U hebt geen account nodig en u hoeft niet te beslissen welk intern systeem de pagina heeft aangemaakt.

Plak het telefoonnummer of de exacte DeepSearch-paginakoppeling voor het snelste resultaat. Een naam alleen wordt door veel mensen gedeeld, dus deze moet worden gekoppeld aan de juiste pagina voordat actie kan worden ondernomen.

01
Verwijder mijn info openen
Voer het telefoonnummer, de naam of de DeepSearch-pagina-URL in.
02
Kies de reikwijdte
Verwijder de pagina volledig of houd de URL werkend terwijl u zoekmachines vraagt deze niet te indexeren.
03
Indienen
Een telefoonnummer of exacte paginakoppeling wordt onmiddellijk onderdrukt. Verzoeken met alleen een naam vereisen matching.

Wat verwijdering dekt

Verwijdering zorgt ervoor dat DeepSearch de gekoppelde pagina niet meer toont en onderdrukt het onderwerp van pagina's die DeepSearch anders later zou bouwen. Het wist de informatie niet van de oorspronkelijke openbare bron.

Zoekmachines kunnen een tijdje in de cache opgeslagen kopieën behouden nadat een pagina niet meer wordt weergegeven. Hun cache-vernieuwingsschema valt buiten de controle van DeepSearch.

Accountverwijdering is afzonderlijk
Het verwijderen van een openbaar resultaat verwijdert uw DeepSearch-account niet. Gebruik Account verwijderen in Profiel wanneer u opgeslagen zoekopdrachten, geschiedenis, instellingen en andere accountgegevens wilt laten verwijderen of anonimiseren.