Изтриване на акаунт
Заявете изтриване на вашия акаунт в DeepSearch и свързаните с него данни.
Последна актуализация June 2026
Как да заявите изтриване
В уеб или iOS приложението влезте в акаунта си и отворете „Акаунт“, след което изберете „Изтриване на акаунт“ в секцията за данни. Потвърдете подканата, за да закриете акаунта си и да изтриете или анонимизирате данните на акаунта.
Ако нямате достъп до акаунта си, пишете ни на support@deepsearch.app от имейл адреса, свързан с вашия акаунт в DeepSearch, с тема „Delete my account“ („Изтрий моя акаунт“), за да можем да потвърдим собствеността.
Ако не можете да изпратите заявката от имейл адреса на акаунта, посочете достатъчно информация, за да можем да потвърдим, че акаунтът е ваш, преди да го изтрием.
Какво изтриваме
Изтриваме запазените търсения, историята на търсенията, запазените профили, настройките на приложението и другите продуктови данни, свързани с акаунта ви. Ако няма запазени данни за плащания, изтриваме и акаунта за удостоверяване. Ако данните за плащания трябва да бъдат запазени, деактивираме акаунта и анонимизираме идентификаторите му.
Какво може да бъде запазено
Можем да запазим ограничени данни, когато това се изисква за правни, данъчни цели, за предотвратяване на измами, сигурност, плащания, възстановяване на суми или разрешаване на спорове. Данни за плащания, обработвани от трети страни — платежни обработващи доставчици, също могат да бъдат запазени съгласно техните правни задължения.
Срокове
Целим да обработваме потвърдени заявки за изтриване в рамките на 30 дни. Ще отговорим по имейл при получаване на заявката, както и когато изтриването приключи.
Данни за компанията
DeepSearch is operated by RELOAD TECHNOLOGIES - FZCO.
