Slet konto
Anmod om sletning af din DeepSearch-konto og tilhørende data.
Sidst opdateret June 2026
Sådan anmoder du om sletning
Log ind i web- eller iOS-appen, åbn Konto, og vælg derefter Slet konto i datasektionen. Bekræft anmodningen for at lukke din konto og slette eller anonymisere kontodata.
Hvis du ikke kan få adgang til din konto, så skriv til support@deepsearch.app fra den e-mailadresse, der er tilknyttet din DeepSearch-konto, med emnet "Slet min konto" ("Delete my account"), så vi kan hjælpe med at bekræfte ejerskabet.
Hvis du ikke kan sende anmodningen fra kontoens e-mailadresse, bedes du vedlægge tilstrækkelige oplysninger, så vi kan bekræfte, at kontoen tilhører dig, før vi sletter den.
Hvad vi sletter
Vi sletter gemte søgninger, søgehistorik, gemte profiler, appindstillinger og andre produktdata, der er knyttet til din konto. Hvis der ikke er nogen faktureringsdata, der skal opbevares, sletter vi også godkendelseskontoen. Hvis faktureringsdata skal opbevares, deaktiverer vi kontoen og anonymiserer kontoidentifikatorer.
Hvad kan blive opbevaret
Vi kan opbevare begrænsede oplysninger, når det er nødvendigt af juridiske, skattemæssige, svindelforebyggende, sikkerhedsmæssige, faktureringsmæssige eller tvistbilæggelsesmæssige årsager, eller i forbindelse med refunderinger. Betalingsoplysninger, der håndteres af tredjeparts betalingsudbydere, kan også blive opbevaret i overensstemmelse med deres juridiske forpligtelser.
Tidsramme
Vi bestræber os på at behandle bekræftede sletningsanmodninger inden for 30 dage. Vi svarer via e-mail, når anmodningen er modtaget, og når sletningen er gennemført.
Virksomhedsoplysninger
DeepSearch is operated by RELOAD TECHNOLOGIES - FZCO.
