Ștergere cont

Solicitați ștergerea contului dumneavoastră DeepSearch și a datelor asociate.

Ultima actualizare June 2026

Cum solicitați ștergerea

În aplicația web sau iOS, conectați-vă și deschideți secțiunea Cont, apoi selectați Ștergere cont din secțiunea de date. Confirmați solicitarea pentru a vă închide contul și a șterge sau anonimiza datele contului.

Dacă nu puteți accesa contul, scrieți-ne la support@deepsearch.app de la adresa de e-mail asociată contului dumneavoastră DeepSearch, cu subiectul "Delete my account" ("Ștergeți contul meu"), pentru a ne ajuta să verificăm proprietatea contului.

Dacă nu puteți trimite solicitarea de la adresa de e-mail asociată contului, includeți suficiente informații pentru a putea verifica faptul că dețineți contul înainte de a-l șterge.

Ce ștergem

Ștergem căutările salvate, istoricul căutărilor, profilurile salvate, setările aplicației și alte date de produs asociate contului dumneavoastră. Dacă nu există înregistrări de facturare care trebuie păstrate, ștergem și contul de autentificare. Dacă înregistrările de facturare trebuie păstrate, dezactivăm contul și anonimizăm identificatorii acestuia.

Ce poate fi păstrat

Putem păstra înregistrări limitate atunci când este necesar în scopuri legale, fiscale, de prevenire a fraudei, de securitate, de facturare, de rambursare sau de soluționare a litigiilor. Înregistrările de plată gestionate de procesatorii terți de plăți pot fi, de asemenea, păstrate în conformitate cu obligațiile lor legale.

Durata de procesare

Ne propunem să procesăm solicitările de ștergere verificate în termen de 30 de zile. Vă vom răspunde prin e-mail atât la primirea solicitării, cât și la finalizarea ștergerii.

Detalii companie

DeepSearch is operated by RELOAD TECHNOLOGIES - FZCO.

RELOAD TECHNOLOGIES - FZCO
Building A1, Dubai Digital Park
Dubai Silicon Oasis
Dubai, United Arab Emirates